AK Parti'den Osmangazi Kaymakamı Taştan ve SGK Müdürü İspirli’yi Ziyaret

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, Osmangazi’nin Bursa’nın en büyük ilçesi olduğunu söyledi ve “Hizmet için çok çalışmak zorundayız. Bunun için genç ve dinamik bir ekip kurduk” dedi.

AK Parti'den Osmangazi Kaymakamı Taştan ve SGK Müdürü İspirli’yi Ziyaret
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve yönetimi göreve gelişinin ardından kamu kurumlarını ziyaret etmeyi sürdürüyor. Çini ve yönetimi, Osmangazi Kaymakamı Osman Taştan ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bursa İl Müdürü Mükremin İspirli ile bir araya geldi.

AK Partilileri makamında kabul eden Osmangazi Kaymakamı Osman Taştan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yeni görevlerinde Cihat Çini ve yönetimine başarılar diledi. Cihat Çini, hedeflerinin Osmangazi yönetimine nasıl katkı sağlayabileceklerine ilişkin fikir alışverişinde bulunmak olduğunu söyleyerek, “Hep beraber Osmangazi’de güzel işlere imza atacağız” dedi.

Bursa’nın bir hafta içinde 4 bakan birden konuk edeceğine dikkat çeken Çini, bu durumun Bursa’nın Türkiye’nin siyasi gündeminde oynadığı önemli rolü göstermesi bakımından son derece önemli olduğuna işaret etti.AK Parti Osmangazi yönetimi, SGK Bursa il Müdürü Mükremin İspirli’yi de ziyaret etti.

Yeni görevi için İspirli’ye başarı dileyen İlçe Başkanı Cihat Çini, ilçe yönetiminin çok genç isimlerden oluşmasını, “Osmangazi Bursa’nın en büyük ilçesi. İlçemize hizmet için çok çalışmamız gerekiyor. Bu nedenle biz de genç ve dinamik bir ekip kurduk” diye konuştu .