Hakkımda Söylenilenler Kıskançlığın Sonucu Olabilir

Samanyolu Haber'de canlı yayına konuk olan Hakan Şükür hakkındaki eleştirilere yanıt verirken, medyaya da sitem etti.

Hakkımda Söylenilenler Kıskançlığın Sonucu Olabilir
Eski Milli futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür Samanyolu Haber TV'de yayınlanan Günlük programına konuk oldu.

Hakan Şükür, özel bir televizyon kanalında futbol yorumculuğu yapması üzerinden yapılan tartışmayla ilgili ilk kez bu kadar önemli açıklamalarda bulundu ve yaptığının etik olmadığı yönündeki eleştirileri cevapladı.

KISKANÇLIĞIN SONUCU OLABİLİR

'Hakkımda söylenilenler kıskançlığın sonucu olabilir ' diyen Hakan Şükür sözlerini şöyle sürdürdü:
Ben milletimin önünde hiç çekinmeden bir anlaşmaya imza atmışım. Birileri gıpta ile bakması gereken bir olaya kıskançlıkla bakabiliyorlar. Bir de siyaseten kullanma süreci var. İnsanların benimle ilgili hesapları vardır elbette. Bunlar alışkın olduğum şeyler. Bu söylenilenlerin hepsi yalan ve iftira ve benim üzerimden siyaset yapılıyor. Bu tür kıskançlıktan olabilir.

MEDYAYA SİTEM ETTİ

Şike soruşturmasında ortaya çıkan bazı tapelerde kendisi hakkında küfürlerin olduğunu ve bu küfürlerin medyada oldukça geniş yer bulduğunu kaydeden Şükür, bu küfürlerle ilgili yargıya başvurduğu ancak bu olayın medyada yer almadığını ifade ederek 'Benimle ilgili olan iyi haberle pek medyada yer almaz. Geçtiğimiz hafta tapelerde bana ve diğer kişilere edilen küfürler vardı. Bununla ilgili yargıya müracaat ettim. Bununla ilgili manşet yapan gazetelerin hiç birinde köşelere dahi hiç biri girmedi bu olay. ' ifadeleriyle medya da sitem etti.

BEYAZ GAZETE