Palandöken’de Kayak ve Kızak Kazaları İlginç Görüntü Oluşturdu

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi hafta sonu kayak ve kızakçılarla dolup taşarken, aşırı yoğunlukta hızlarının engellemeyen kızakçılar kayakçılara çarparak durabildi.

Palandöken’de Kayak ve Kızak Kazaları İlginç Görüntü Oluşturdu
Hafta sona Palandöken 'de kayak ve kızak kazaları ilginç görüntü oluşturdu. Yurdun birçok ilinden gelen yerli turistler Palandöken Kayak Merkezini dolup, taşırdı. Güneşli havada kayak ve snowboard yapmanın tadını çıkaran kayakçılar, zaman zaman kızakçıların çarpmalarına maruz kaldılar. Kayak ve kızak kazalarında ciddi bir yaralanma olmaması sevindirdi.

Öte yandan İHA kameralarına röportaj veren kayakçı kadının hemen arkasında meydana gelen kızakçının kayakçıya çarpma anı ise objektiflere yansıdı. Yukarıdan bindikleri kızakla hızla gelen üniversite öğrencileri kayakçıya çarparak durabildi.

Çarpmanın etkisiyle kayakçı yere savruldu.Kayakçılarla, kızakçıların aynı pistte kaymaları nedeniyle kazaların biraz fazla olduğunu ancak her şeye rağmen Palandöken 'in çok güzel olduğunu belirten vatandaşlar, “Eğlence için çok güzel bir yer. Gün boyu kayak ve kızak keyfi yaşanıyor. Yurdun birçok bölümü kar altında. Palandöken de kar kalınlığı harika seviyede” dediler.
Kaynak: İHA