Başkent'te Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3'ü Ağır 6 Kişi Yaralandı

Ankara’da buzlanma ve aşırı hızın yol açtığı iki ayrı kazada 3’ü ağır olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

Başkent 'te yoğun kar yağışı sonrası oluşan buzlanma kazaları da beraberinde getirdi. Aşırı hızın da etkili olduğu kazalarda 3'ü ağır 6 kişi yaralandı. Mamak İmrahor Köprüsü 'nün altında meydana gelen ilk kazada, iki kişinin bulunduğu Selçuk Tüfek idaresindeki 06 KD 316 plakalı otomobil virajı alamayarak takla attı. Kaza sonrası otomobildeki iki kişi yaralanırken, kalbinin durduğu öğrenilen Tarkan Gül isimli yolcunun sağlık ekiplerinin zamanında müdahalesi sonrası kurtarıldığı öğrenildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'ne kaldırıldı.

Sürücünün aşırı hız sonucu kontrolden çıktığı belirtilirken, otomobil içerisindeki içki şişeleri de dikkat çekti.

BARİYER OTOMOBİLİN ÖNÜNDEN GİRİP ARKASINDAN ÇIKTI
Buzlanma ve aşırı hızın neden olduğu bir diğer kaza ise Ümitköy Sabancı Bulvarı 'nda meydana geldi. Toplam 4 kişinin bulunduğu Engin Özdemir kontrolündeki 06 GD 260 plakalı otomobil de virajı alamayarak yol kenarındaki bariyerlere girdi. Kazada otomobil sürücü Engin Özdemir ile Anıl Toksoy ağır yaralanırken, Orkun Altınküpü ve Talip Aktaşoğlu hafif yaralandı. Ağır yaralılardan Anıl Toksoy, otomobilde sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin uğraşları sonucu çıkartıldı. Kaza yerine gelen ambulanslar yaralıları ilk müdahalelerin ardından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'ne götürdü.

Bu arada otomobilin önünden girip arkasından çıkan bariyerin görüntüsü ise aşırı hızı ve atlatılan faciayı gözler önüne serdi.

Olay yerine gelen polis her iki kaza içinde inceleme başlattı.