Avni Özgürel MİT krizinin arkasında yatan gerçeği açıkladı

Habertürk ekranlarında Balçiçek İlter'in sorularını yanıtlayan Avni Özgürel, MİT depremine dönük iddialı yorumlarına devam etti: "Hedef doğrudan Başbakan'dı"

Avni Özgürel MİT krizinin arkasında yatan gerçeği açıkladı
Türkiye'de son 10 gündür gündeme damgasını vuran MİT-YARGI-EMNİYET krizine en iddialı yorum Radikal yazarı Avni Özgürel'den geldi. Özgürel katıldığı canlı yayında MİT krizinde hedefin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

HEDEF ERDOĞAN'DI

Savcılığın Başbakan Erdoğan'ı hedefine aldığını ifade eden Özgürel, Uludere sonrası MİT'le ilgili bir karalama kampanyası başlatıldığını söyledi. Hakan Fidan'ın hedef olarak gösterildiği bir çok haberin medyada yer aldığına dikkat çeken Avni Özgürel 'Bütün bu tablo üstüne bu soruşturma başladı. Bu soruşturmayı açanlar ne yaptıklarının çok iyi farkındalar. Bir savcı veya emniyet müdürü bazı odaklara güvenmese böyle bir şey yapamaz. 'dedi.

KAŞ YAPMAK İSTERKEN GÖZ YARDI

'İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına haber bile vermeden yangından mal kaçırır gibi şüpheli olarak ifadeye çağırıyorsunuz. 'diyen Özgürel sözlerine şöyle devam etti:
Sonra da iddialara konu olan bütün belgeleri basına dağıtıyorsunuz. Bu görmezden gelinir bir şey değil. İşin özeti budur. Savcı kaş yapmak isterken göz yardı, MİT'i hukuk sisteminin kenarına koydular bu tavırlarıyla. '

BEYAZ GAZETE