Yeşilay Sağlık Çalışanları ve Siyasiler İle Bir Araya Geldi

Yeşilay Adıyaman Şubesi tarafından düzenlenen bir programda, sağlık çalışanları ve siyasiler bir araya geldi.

Yeşilay Sağlık Çalışanları ve Siyasiler İle Bir Araya Geldi
Grant İskender Otelinde düzenlenen programda bağımlılık yapan maddelerin zararları anlatıldı. AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Milletvekillerinden Murtaza Yetiş, Mehmet Erdoğan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, İl Genel Meclisi Başkanı Nemci Baykan, sağlık çalışanları ve dernek yöneticileri programa katıldı.

Yeşilay'ın faaliyetlerinden bahsedilen programda konuşan Şube Başkanı Dr. Ramazan Çelik, ' Günümüzde Yeşilay sigara alkol ve uyuşturucu bağımlılığı ile birlikte tüm zararlı bağımlılık ve alışkanlıklarla mücadele etmektedir. Günümüzde şehirlerin gittikçe kalabalıklaşması ve büyümesi, insanların birbirlerine yabancılaşması, artan stres gibi benzeri nedenlerle insanlarımızın zararlı alışkanlıklar edinmesi artmaktadır. Amacımız, toplumumuzu; özellikle gençlerimizi ve çocuklarımızı tüm zararlı alışkanlıklardankorumak, bilinçlendirmek ve uzak tutmaktır.

Biliyor ve inanıyoruz ki verilen bu mücadele çok anlamlı ve kutsal bir mücadeledir ' dedi. Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, gençleri yarınlara zihnen ve bedenen sağlıklı yetiştirmek zorunda olunduğunu söyledi. AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, Yeşilay Derneğini çalışmalarından dolayı tebrik etti. AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş de kötü alışkanlıklardan korunmada devletin yanında sivil toplum kuruluşlarına da çok önemli bir iş düştüğünü belirterek, bu konuda Yeşilay'ın çalışmalarının önemine dikkat çekti. AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise, kötü alışkanlıklardan korunma ile mücadelede sadece Yeşilay'ın değil devletin de amacının aynı olduğunu, tarihi çok eskilere dayanan Yeşilay Cemiyeti'nin bugüne kadar zararlı alışkanlıklarla mücadelede yılmadan çalıştığını söyledi.
Kaynak: İHA