Yedi Eylül Spor Kulübü’nden Mhp Kadın Kollarına Ziyaret

Aydın Yedi Eylül Spor Kulübü Başkanı Mustafa Yılmaz ve kulüp yöneticileri, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Serap Cambazoğlu’nu ziyaret etti.

Yedi Eylül Spor Kulübü’nden Mhp Kadın Kollarına Ziyaret
Ziyarete Yedi Eylül Spor Kulübü Başkanı Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Pembe Erdoğan, Cihat Polat ve Yeşim Mede katıldı.

Yedi Eylül Spor Kulübü Başkanı Mustafa Yılmaz, MHP Aydın Kadın Kolları Teşkilatı’nın yaptıkları çalışmaları takip ettiklerini ve taktirle karşıladıklarını belirterek toplumsal duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Aydın’da ilk defa bayanlar klasmanında bölgesel lige katıldıklarını belirten Kulüp Başkanı Mustafa Yılmaz, Başkan Cambazoğlu’ndan desteklerini beklediklerini belirterek, yapılacak müsabakalara davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cambazoğlu da, MHP olarak, Yedi Eylül Spor Kulübü’ne ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Sporun evrensel olduğunu ifade eden Cambazoğlu, her türlü spor faaliyetini desteklediklerini, ancak Aydın ilinin tek kadın futbol takımının yerinin ayrı olduğunu, çünkü kadınların her alanda olduğu gibi futbolda da başarılı olacağından Şüphe duymadıklarını belirtti.

Cambazoğlu, ayrıca Yedi Eylül Spor Kulübü’ne bölgesel ligde yapacağı müsabakalarda başarılar diledi .
Kaynak: İHA