Beşikdüzü'nde Voleybol Turnuvası Başladı

Beşikdüzü'nde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen voleybol turnuvası başladı.

İlçe Spor Salonu'nda başlayan ve 3 ay sürecek olan turnuvaya Trabzon'un batı tarafındaki ilçelerin ortaöğretim okulları ile spor kulüpleri katılıyor.

Beşikdüzü Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Fazıl Arıkan, turnuvaya katılan herkese ellerinden gelen her türlü yardımı yaptıklarını belirterek, müsabakaların devam ettiği süre içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmaması için gerekli tedbirleri almaya çalıştıklarını söyledi.

Arıkan, ayrıca yeni yapılan spor salonunda Halk Eğitim Merkezi bünyesinde devam eden sportif faaliyetlerden tekvando, karate, basketbol, voleybol, kadınlara yönelik step ve diğer okul çalışmalarının yapıldığını da ifade ederek, ''İmkanlar ölçüsünde herkesi spor yapmaya teşvik ediyoruz. Ayrıca çevre ilçelerden gruplar halinde spor yapmaya gelenler de oluyor'' dedi.

Muhabir: Muhammet Taş / Selçuk Kılıç

Yayıncı: Tuğa Yardımcı Mısır
Kaynak: AA