Kepez Belediyesi Tarafından Bu Yıl İkincisi Düzenlenen ''engeliniz Engelimizdir'' Projesinin Son Gününde Atiye Konser Verdi

Kepez Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ''Engeliniz Engelimizdir'' projesinin son gününde düzenlenen konserde ünlü sanatçı Atiye sahne aldı.

Kepez Belediyesi'nin ''Engeliniz Engelimizdir'' projesi kapsamında 5 günlük kampta bir araya gelen ve çeşitli aktiviteler gerçekleştiren 50'si engelli 100 öğrenci, projenin Son gününde Atiye konserini birlikte izledi.

Kepez Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kepez Belediyesi Spor Salonu'nda düzenlenen konser, vatandaşlara da ücretsiz gerçekleşti. Birbirinden güzel parçalarını seslendiren Atiye, sahne performansıyla alkış aldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı konuşmada, proje kapsamında 50'si engelli 100 öğrencinin misafirleri olduğunu ve çok güzel vakit geçirdiklerini söyledi.

Proje kapsamında engelli öğrencilerin sosyal hayata katılmaları yönünde katkıda bulunduklarını belirten Tütüncü, ''Kepez Belediyesi, bu tür sosyal sorumluluk çalışmalarını çeşitlendirerek gelecek yıllarda da devam edecek. İnşallah çok güzel etkinliklerle engelli ve engelsiz kardeşlerimizle yine bir araya geleceğiz'' dedi.

Muhabir: Volkan Poliçe / Okan Özer

Yayıncı: Tolga Özgenç
Kaynak: AA