Kemer'i Tanıtan İngilizce Broşür Hazırlandı

Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği tarafından yeni turizm sezonu öncesi ilçeyi tanıtan İngilizce broşür bastırıldı.

KEMİAD Başkanı Ali Nail Kılıç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, KEMİAD tarafından daha önce dört kez baskısı yapılan Kemer Tanıtım broşürünün beşinci baskısının tamamlandığını söyledi.

İngilizce olarak yayınlanan broşürün 10 bin adet basıldığını belirten Kılıç, ''Daha önceki baskıların ardından daha da geliştirilip güncelleştirilen Kemer broşürü, turizmin ve Kemer tanıtımının hizmetine sunuldu. Beşincisi yapılan broşürde bu defa Kemer'in mitolojik değerleri ve yılda 300 gün güneş temaları öne çıkarıldı. Şematik ve görsel sadelikle hazırlanan broşürde bölgenin tarihi, doğal ve farklı özellikleri, farklı görsellerle zenginleştirildi'' diye konuştu.

Pratik ve fonksiyonel bir formatta hazırlanan broşürün kolay anlaşılır özelliklere sahip olduğunu dile getiren Kılıç, broşürde Kemer'e ait en geniş bilgilerin yer aldığını kaydetti.

Kemer ve bölgeye ait tüm bilgileri içinde barındıran broşürün Kemer'i daha iyi tanınacağını ifade eden Kılıç, ''Turizm fuarları öncesi hazır hale gelen broşürlerden temin etmek isteyenler derneğimize başvurabilirler'' dedi.

Muhabir: Okan Özer

Yayıncı: Tolga Özgenç
Kaynak: AA