Mutso Yönetim Kurulu Başkanı Karakuş, Tekrar Adaylığını Açıkladı

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, 2013 yılın Mart ayında yapılması planlanan seçimlere tekrar aday olacağını açıkladı.

Mutso Yönetim Kurulu Başkanı Karakuş, Tekrar Adaylığını Açıkladı
MUTSO 2013 yılı bütçesinin kabulünün ardından meclis üyeleri ve personelin katılımıyla CNS tesislerinde yeni yıl yemeği düzenlendi.

MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş yaptığı açılış konuşmasında, göreve geldikleri günden bu güne kadar daime ‘Üye oda için değil oda üye için’ felsefesiyle hareket ederek, şeffaf bir yönetim anlayışı benimsediklerini söyledi.

Karukuş, “Bütün çalışma ve projelerimizde her zaman üyelerimizin önünü açacak faaliyet ve projelerimizi hayata geçirdik. Üyemizin, ilimizin ve bölgemizin çıkarını daima ön planda tutarak faaliyetlerimize devam ettik. Bizim için önemli projelerden biri olan yeni hizmet binamızı faaliyete geçirdik. Amacımız donanımlı personelin yanında fiziki olarak da en iyi hizmeti vermekti. Odamızda verilen tüm hizmetler Avrupa standartlarındadır.” dedi.

Turizmin çeşitlendirilmesi adına yılda en az 25 bin kişinin yürüyeceği 796 kilometrelik ‘Karia’da yaşam yürüyüş yolu projeni hayata geçirdiklerini anlatan Karakuş, “İlimizin ekonomisi ve sosyal yapısı yanında bölge ekonomisi için de büyük öneme sahip olduğunu düşündüğümüz uluslar arası fuar merkezinin projesini tamamladık. Kısa bir süre sonra temelini atmış olacağız. Yaklaşık 8 yıldır beraber olduk. Mart ayında yeni dönem seçimlerimiz var. Burada bulunan herkesin komitelerinde iyi çalışmalarını rica ediyorum. Önümüzdeki dönemde de bu eksiksiz olarak bu kadroyla beraber olmanı istiyorum.” şeklinde konuştu.