Bolu'da Yapılan Bir Roman Düğününe Katılan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Köçeklerle Çiftetelli Oynadı

Bolu'da yapılan bir roman düğününe katılan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz köçeklerle beraber çiftetelli oynadı.

Aktaş Mahallesinde yapılan roman düğüne katılan Yılmaz, burada düğün sahibi tarafından davul zurnayla karşılandı. Düğünde oynayan köçek ekibini izleyen Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra onlarla beraber çiftetelli oynadı.

Düğünde konuşan Yılmaz, hayatlarını birleştiren Fırat ve Yeliz Koçak çiftine mutluluklar diledi.

Yılmaz, şartlarının çok iyi olmadığı halde bu kadar neşeli insanın gördüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Belki şartlarımız çok iyi değil. Üstte bir çadır var. Altta yağmurdan sonra ıslaklık, aynı zamanda çamur parçaları. Ama insanlarda pür neşe. Bu kadar zor şartlarda bu neşeyi sağlayan ve sağlatanlara teşekkür ediyorum'' dedi.

Bu düğünde çocukluğuna gittiğini anlatan Yılmaz, eskiden diğer köylerden düğünlere misafirlerin geldiğini ve gelen misafirlerinde bugünkü düğünde olduğu gibi karşılandığını söyledi.

Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı:

''Müthiş bir şov yapılırdı. Burada da davulcularımızın yaptığı müthiş bir şovdu. Bu şovu her zaman sürdürmek durumundayız. Hele bizim o köçeğimizle genç kızımızın oyununu hiç unutamayız. Bu kadar güzel bir oyunu ilk defa sizlerin arasında seyrettim. Bu zor şartlar altında sizleri hep beraber bu şekilde pür neşe içerisinde görünce dünyadaki telaşımız neden bu kadar fazla diyoruz. Sizlerden öğreneceğimiz çok şey var. İnşallah ileri ki günlerde beraber çok daha güzel günlere gideceğiz.''

Yılmaz daha sonra düğüne katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Zafer Göder - Emin Gürbüz

Yayıncı: Atakan Çelik
Kaynak: AA