Marmara Şirketler Grubundan Kan Bağışı Kampanyası

Çorlu'da faaliyet gösteren ve tekstilde küçülmesine karşın temizlik kağıdı sektöründe büyüyen Marmara Şirketler Grubu sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kan bağışı kampanyası düzenledi.

Marmara Şirketler Grubundan Kan Bağışı Kampanyası
Kan kampanyasına katılan şirketin yaklaşık 50 personeli kan bağışında bulundu. Çorlu Kan Merkezi işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlediklerini dile getiren Marmara Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Müdürü İrfan Meriç: Çorlu Kan Bağışı Merkezi ile ortaklaşa olarak kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. 450 çalışanımız var ancak kan bağışı kampanyasına sadece beyaz yakalı çalışanlar dahil edildi. Çünkü makine başında çalışan personel kan bağışının ardından iş kazasına maruz kalabilir” dedi.

.

Personelimize duyurusunu yaptık ve Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası gerçekleştirdik diyen Meriç: “50 civarında kan bağışı olacak. Kan veren kişiler işinin başına dönmeyecekler ve izinli sayılacaklar. İş kazası riski olmaması için makinelerde çalışan personeli kan bağışına dahil etmedik” diye konuştu.

Meriç sözlerini şöyle sürdürdü: “Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaç bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Kan bağışı kampanyamızı periyodik olarak tekrarlayacağız. Personelimize kan bağışının önemi ile ilgili bilgiler aktarıyoruz ve bu konuda bilinçlenmelerini, kan bağışında bulunmalarını sağlıyoruz. Firmamız tekstilde küçülüp temizlik kağıdında büyüyen bir şirket. Yeni sektörde büyümemizi sürdürüyoruz.”
Kaynak: İHA