Kılıç, Bakanlığına Bağlı Öğrenci Yurtları İle Spor Tesislerinde İncelemelerde Bulundu

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kayseri'de bakanlığına bağlı öğrenci yurtları ile spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Bakan Kılıç, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı Gevher Nesibe ve Melikgazi kız öğrenci yurtları ile Erciyes Erkek Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti.

Öğrencilerin, ''Suat Ağabey'' diye hitap ettiği Bakan Kılıç, yurt ve burslarla ilgili bilgiler verdi.

Kılıç, daha sonra Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nı gezdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'den stat hakkında bilgi alan Kılıç'a, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Kayseri KASKİ'nin oyuncusu Esra Ural, takımının, sırtında, ''Suat Kılıç'' yazan 38 numaralı formasını hediye etti.

Buradan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yerleşkesine geçen Bakan Kılıç, minik sporcuların kendisine hediye ettiği çiçeği milli atlet Gamze Bulut'a verdi.

Kılıç, burada engellilerden oluşan sema ekibi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Sevgi Evleri'nde barınan çocukların sergilediği zeybek gösterisini izledi.

Engelli ve kimsesiz çocuklarla yakından ilgilenen ve bir süre sohbet eden Bakan Kılıç, birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, tesislerden ayrılışı sırasında kendisini bekleyen Kayseri Gençlerbirliği Bayan Futbol Takımı'nın sporcularıyla kısa süre sohbet etti.

Muhabir: Orhan Canbulatel
Kaynak: AA