Yalova'da, Bir Ortaokuldaki Öğrencilerin Mavi Kapak Toplamasından Etkilenen Emlakçı, 8 Ayda 18 Bin Kapağı Bir Araya Getirdi

Çiftlikköy ilçesinde, bir ortaokuldaki öğrencilerin mavi kapak toplamasından etkilenen emlakçı, 8 ayda 18 bin kapak topladı.

Lütfü Akın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gazi Abdurrahman Ortaokulu'nun başlattığı kampanyayı daha önce duyduğunu, çocukları da kapak topladığı sırada gördüğünü ve bunun kendisini çok etkilediğini söyledi.

''Onlar topluyorsa ben neden toplamayayım dedim ve kapak toplamaya başladım'' diyen Akın, 8 ayda 18 bin kapağı bir araya getirdiğini belirterek, ''Bu kapakları okul idaresine teslim ettim. Engellilere bir nebze de olsa katkıda bulunmak istedim. Bunun için çok mutluyum'' dedi.

-''Öğrenciler 100 bin kapak topladı''-

Okulun müdür yardımcısı İlhan Aydan, öğrencilerin başlattığı kampanya kapsamında 100 bin kapak toplandığını söyledi.

Aydan, engellilere yardımcı olabilmek adına kampanyayı başlattıklarını belirterek, ''İlçemizde duyarlı olan halkımız da bu konuda bize yardımcı oldu. İlçemizde emlakçılık yapan Lütfü Bey bizi arayıp, 18 bin kapak topladığını söyledi.

Bunu duyunca hem çok duygulandım hem de çok sevindim. Kampanyanın başarılı şekilde işlediğini ve halkımıza kadar gidebildiğini gördüğüm için mutlu oldum'' dedi.

Destek olan esnaf, öğrenci ve ailelere teşekkür eden Aydan, kampanyanın devam edeceğini belirtti.

Muhabir: İsmail Ersan

Yayıncı: Kamuran Akkuş
Kaynak: AA