Vanlılar masaj için sıraya girdi

2 bin liralık 'Bali'li SPA'ya 1 ayda 160 Vanlı koştu

Vanlılar masaj için sıraya girdi
Van'da 5 yıldızlı otel açan Elite World Hotels'in Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik, 'Balili kızların hizmet verdiği 1.700 metrekarelik SPA da yaptırdık. 1 ayda 160 kişi üye oldu. Yıl sonuna kadar 600'e ulaşırız ' dedi.

Elite World Hotels tarafından 35 milyon dolarlık yatırımla Van'da hayata geçirilen 5 yıldızlı otelin içerisinde bulunan 1700 metrekarelik dev SPA merkezine bir ayda 160 kişi üye oldu. Elite World Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik kendi memleketlerine bir vefa borcu olarak hizmete soktukları otelin kentin sosyal yaşamına olumlu etkisinin olduğunu belirterek, 'Otelimize 1700 metrekarelik SPA
yaptırdık ve burada Balili kızlarımız hizmet veriyor. Şimdiden 160 kişi üyemiz oldu.
Yılsonuna kadar üye sayımızı 600 kişiye ulaşmayı planlıyoruz ' diye konuştu. Otelde SPA üyeliğine 6 ay için 1.150 lira, yıllık ise 2.100 lira alınıyor.

Ekonomik yaşamı canlandırdı
Otelin açılmasıyla birlikte Van'da deprem sonrası bozulan ekonomik yaşamın tekrar canlandığını ifade eden Emel Elik, bulundukları cadde üzerine Beymen Business ve Damat markalarının şube açtıklarını, kentin ilk AVM projesinin ortaya çıktığını anlattı. Elik 2'si kral dairesi olmak üzere 230 odası bulunan otelin bar ve restoran bölümlerinin de boş kalmadığını ifade etti. Van otellerinin 7 toplantı salonunun
bulunduğunu belirten Emel Elik, 'Bölgede bu yönde bir eksiklik bulunduğu izin şimdiye kadar 4 tane büyük organizasyona ev sahipliği yaptık. Gelecek hafta 1200 kişilik bir kongre daha yapılacak. Bunlar daha önce yakın olarak Diyarbakır'da yapılırdı. Ancak tesis hayata geçince bunları almaya başladık ' diye konuştu.

İstanbul'da fiyatlar günlük oldu
Talimhane bölgesinde bulunan 4 ve 5 yıldızlı iki İstanbul otellerinin, şehrin son dönemde yıldızının parlamasıyla birlikte yıl boyu doluluk oranlarının yüzde 90'lardan aşağıya düşmediğini ifade eden Emel Elik, 'Daha önce İstanbul için fiyatlar bakımından yüksek ve düşük sezonlar bulunuyordu. Ancak şimdi yükselen yıldızı bakımından borsa gibi günlük olarak belirleniyor ' ifadelerini kullandı.


1700 odalık zincir hedefliyor
Elite Worlds Hotel olarak kendi markalarıyla büyümelerine devam edeceklerini anlatan Emel Elik, 5 yıllık süre içerisinde 4 yeni otel açacaklarını söyledi. Elik İstanbul'da Atatürk Havalimanı yakınında gelecek yılın Mayıs ayında 30 milyon dolara bir iş oteli açacaklarını belirterek, 'Business adını vereceğimiz otel 12 salonlu ve 210 odalı olacak. Bununla birlikte Basın Ekspres yolu üzerinde 450, Maltepe'de de 350 odalı iki otel inşaatına daha başlayacağız ' diye konuştu. Grup olarak arsa gelecekte otel yatırımı yapmak için arazi toplamaya devam ettiklerini anlatan Emel Elik, Marmaris'te de bir resort oteli açıp güçlü bir zincir haline gelmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Van'a Japon turisti tekrar getirecek
Son dönemde artan terör olaylarından önce Van'da ciddi anlamda bir Japon turist hareketi bulunduğuna dikkat çeken Emel Elik, bu potansiyeli tekrar hayata geçirmek için uluslar arası fuarlara katılmaya başladıklarını ifade etti. Elik, 'Otelimizin hayata geçmesiyle birlikte kentin turizm potansiyelini tekrar harekete geçirmek istiyoruz. Bu nedenle Japonya'daki Jata turizm fuarına katıldık. Eskiden olan Japon turları bugün terör tehlikesiyle 150 tura kadar düştü. Bugün otelimizi açtık, öncelikle kentimizi tanıtıyoruz. Ve bu turları tekrar canlandırmak istiyoruz ' diye konuştu.