Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Odası TÜYAP Fuarına Gezi Düzenledi

Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Odası tarafından TÜYAP Fuarına gezi düzenlendi.

Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Odası TÜYAP Fuarına Gezi Düzenledi
Teknolojik gelişmelerin incelenip ayak uydurulması amacıyla Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ve Madeni Eşya ve Tamirciler Odası Başkanı H.İbrahim Akgün tarafından organize edilen TÜYAP Fuar gezisine oda üyeleri ile sanayi esnafı katıldı.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, alanındaki gelişmeleri görmek ve ayak uydurmak isteyen Madeni Eşya ve Tamirciler Odası üyeleri ile sanayi esnafına TÜYAP tarafından düzenlenen Teknoloji Fuarına götürerek birlikte incelemelerde bulunduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Saraoğlu, "Bu gibi fuarlar ile esnafımız ve sanayicilerimiz kendilerini geliştirme noktasında teknolojiyi yakından takip etme imkanı buldukları gibi ayrıca gelişmeler ışığında yeni pazar ve çalışma alanları üretmektedir. Esnafımızın katılımı ve ilgisi, mesleklerinde gelişmeye açık ve geleceğe yönelik olduklarını ifade etmektedir. Bu istek ve arzuyu görmek bizleri sevindirmektedir.

Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Odası Başkanı H.İbrahim Akgün ve üyeleri ile fuara katılan tüm esnaflarımıza ilgi ve alakaları için teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA