Başarılı Kursiyerlere Sertifikaları Verildi

Sosyal Destekleme Programı (SODES) ve Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun ortaklaşa yürüttüğü 'Kadınlar İçin Ücretsiz Fıtness Salonu ve Spor Kursları Projesi'nde başarılı kursiyerlerine sertifikaları verildi.

Başarılı Kursiyerlere Sertifikaları Verildi
Düzenlenen sertifika törenine SODES İl Koordinatörü Bülent Solmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ali Kartal, Muş Kızılay Şube Başkanı Cengiz Koç, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Başkanı Şehmus Solgun, SODES Proje Koordinasyon ekibinin çalışanları ve davetliler katıldı.

Düzenlenen yemekli programda konuşan SODES İl Koordinatörü Bülent Solmaz, “SODES’i ilk duyduklarında çok garipsediklerini, SODES’in yavaş ve emin adımlar ile ilerlerken toplumda küçük de olsa tutunmuş olan hayallerin gerçekleşmesi ve bu hayaller kapsamında elde dilen başarıların kendilerini onurlandırdıklarını belirtti.

Solmaz, “ bir toplumun gelişmesi kadınlarının sosyal hayata katılımları ve sosyal hayatta almış oldukları rol ile yürütülmektedir. Bu nedenle bayanlarını eğiten toplum kendini eğitmiştir. Eğitimli bayan eğitimli toplum demektir. Bu kapsamda SODES’e proje sunan Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Turkan beyin bu projeyi bize ilk getirdiği zaman dez avantajlı gruplar başta olmak üzere ilimizde spor imkanı bulamayan daha doğrusu ev hizmetleri ile çocuk bakımı ile uğraşan bayanlarımızın sosyalleşmesi için büyük bir fırsat olan bu projeyi değerlendirdik." dedi.

Program, başarılı kursiyerlere sertifikalarının verilmesi ile Son buldu .