Dünya ve Balkan Şampiyonu Sporculardan Vali Akpınar'a Ziyaret

Dünya ve Balkan Şampiyonu sporcular Vali Halil İbrahim Akpınar'ı ziyaret etti.

Vali Akpınar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, Osmaneli ilçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş ve antrenör Mesur Düş ile tekvando da Venezuela'da yapılan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonu Elif Önder ve Bosna Hersek'te yapılan Balkan şampiyonasında altın madalya kazanan Süeda Onat'ı kabulünde, sporcuların başarısının Bilecik ve Türkiye adına gurur verici olduğunu söyledi.

Başarılarının devamını dileyen Vali Akpınar, ''Kızlarımız antrenörleri eşliğinde düzenli olarak çalışarak büyük bir başarıya imza attılar. Düzenli spor yaparak başarının elde edilebileceğini kızlarımız göstermiştir. Spor ayrıca düzenli bir yaşam sürdürmelerini sağlamakta ve eğitimlerinde de başarı getirmektedir. Hayat boyu sporlarına devam etmelerini ve başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doyuk da kentte kulüplerin çeşitli branşlarda spor faaliyetlerini devam ettirdiğini ve başarıyı yakalama gayreti içerisinde olduklarını belirterek, bunun en güzel örneğini de Osmaneli Spor Kulübü tekvandocu kızların gösterdiğini ifade etti.

Vali Akpınar, başarılarından dolayı antrenör Düş ile sporcular Önder ve Onat''a altın, spor malzemesi ve çeşitli hediyeler verdi.

Muhabir: Muhsin Arslan

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA