Salihli'de Vakıfbank Türk Telekom Heyecanı

23.

  01 . 2012 - Voleybolda , Teledünya Bayanlar Türkiye Kupası yarı final maçında Aroma Bayanlar Voleybol İkinci Ligi ekiplerinden Salihli Belediyespor , çarşamba günü Vakıfbank Türk Telekom`u konuk edecek .

Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur , AA muhabirine yaptığı açıklamada , çarşamba günü oynanacak müsabaka öncesinde ilçedeki bilboardlara ``Sultanlar finale , Salihli tribüne`` afişi asarak Salihli halkını maça davet ettiklerini kaydetti .

Türk voleybolunda bir çok başarılara imza atan Vakıfbank Türk Telekom`u Salihli`de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını kaydeden Sungur , ``Onları Salihli`de en iyi şekilde ağırlayacağız . Salihli halkının da seyir zevki güzel bir maç izleyeceğini düşünüyorum . Salihli adına tarihi bir günü hep birlikte tribünde yaşayalım . Tüm halkımızı maça davet ediyorum`` dedi .

Salihli Belediyespor Antrenörü Gül İlter ise ligde hafta sonu Altınoluk Belediyespor`u deplasmanda 3-1 yenerek , üst üste 2 . galibiyetlerini aldıklarını söyledi .

Takım olarak iyi durumda bulunduklarını kaydeden İlter , sözlerini şöyle sürdürdü : ``Teledünya Türkiye Kupası`nda Vakıfbank Türk Telekom ile eşleşmek bize onur verdi . Bu maçta ilçemizin tanıtımını yapacağız . Bizim için zorlu bir maç olacak ancak sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele edeceğiz . Maçta Salihlili sporseverlere bu gururu yaşatabiliyorsak ne mutlu bize , tüm taraftarlarımızı takımımızı desteklemek için çarşamba günü tribüne davet ediyorum . ``Salihli Belediyespor ile Vakıfbank Türk Telekom arasında Salihli Spor Salonu`nda oynanacak karşılaşma 25 Ocak Çarşamba günü saat 14 . 00`te başlayacak .

( ÇET-ALK-BAH-ZZ )
Kaynak: AA