İspanya Kral Kupası'nda El Clasico'ya Doğru...

görüntülü)MADRİD - 24.

  01 . 2012 - Şenhan Bolelli - İspanya Kral Kupası çeyrek final ikinci maçında yarın gece deplasmanda Barcelona ile karşılaşacak olan Real Madrid`in teknik direktörü Jose Mourinho , ``Kimin oynayacağıyla ilgili şüphelerim var`` dedi .

İlk maçta alınan 2-1`lik yenilgiye rağmen turu geçmeyi deneyeceklerini belirten Mourinho , ``Yarı finale çıkabiliriz ama kime karşı oynadığımızın ve ne skorla gittiğimizin bilincindeyiz`` şeklinde konuştu .

Mourinho , bugünkü antremandan sonra düzenlediği basın toplantısında , son günlerde İspanyol basınında yer alan ``Haziran ayında Real Madrid`i bırakacağı , Barcelona yenilgisinden sonra antremanda Sergio Ramos ve Casillas ile tartıştığı`` yönündeki iddialara ``Cevap vermeyeceğim`` veya ``bilmiyorum`` diyerek yanıt vermekten kaçındı .

``Yarınki Barcelona maçı , Real Madrid`deki döneminizin başlangıcı veya sonu olacak mı?`` sorusuna da Mourinho , ``Hayır`` diye karşılık verdi .

Portekizli teknik adam , ilk maçta Messi`nin eline basmasından dolayı büyük tepki alan ancak Disiplin Komitesi tarafından henüz herhangi bir ceza verilmeyen Pepe`nin , fiziksel olarak iyi durumda olması halinde Barcelona`ya karşı oynayacağını söyledi .

``İspanyol basını ile aranızda büyük bir gerginlik var . Bu sorunu çözmek için bir şeyler yapmayı düşünüyormusunuz?`` sorusuna ise , ``Şu anda ligde 5 puan farkla lideriz . Şampiyonlar Ligi`nde 6 maçta 6 galibiyet aldık . Ben buraya geldiğimde Real Madrid alışılmış bir şekilde Kral Kupası`ndan eleniyordu ama biz geçen yıl Kral Kupası`nı kazandık . Şampiyonlar Ligi olgusu kafalarında bile yoktu ama artık var . Yani görüldüğü gibi çok sorunumuz olduğunu sanmıyorum`` cevabını verdi .

Mourinho , daha önceden çalıştığı Portekiz , İngiltere ve İtalya liglerinin ve şu andaki İspanya liginin birbirinden çok farklı olduğunu da vurguladı .

İspanyol basını tarafından sezon sonunda gideceği iddia edilen Mourinho`nun , bugünkü sorulara kısa , sert veya yüz mimikleriyle cevaplar vermesi ve yüzünün hep asık olması dikkati çekti .

Real Madrid`te son iki gündür ise antremanlar basına kapalı yapıldı . Real Madrid son antremanını yarın Madrid`de yapacak ve öğlen saatlerinde Barcelona`ya gidecek .

( BOL-MTE )
Kaynak: AA