Tbmm Sağlık Komisyonu Başkanı Erdöl: Büyükliman'a Yakışır Bir Hastane Yapılıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık Komisyonu Başkanı Prof.

Tbmm Sağlık Komisyonu Başkanı Erdöl: Büyükliman'a Yakışır Bir Hastane Yapılıyor
Dr. Cevdet Erdöl, inşaatı devam eden Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Erdöl, Başhekim Uzm. Dr. Hasan Öztürk ve ilgili müteahhitten inşaat hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Erdöl, hastane inşaatı gezdikten sonra yaptığı açıklamada, “Büyüklimana yakışır hastane yapılıyor. Amacımız Büyükliman Bölgesi’ne hizmet veren Vakfıkebir Devlet Hastanemizi belirlenen zaman içerisinde bitirerek hizmete açmaktır.” dedi.
Hastane inşaatının yüzde 60’ının tamamlandığını ve geri kalan yüzde 40’lık kısmın daha çok ince işlerle ilgili olduğunu kaydeden Erdöl, "2-3 ay içerisinde ümit ediyorum ki, binamızın bu kısmı da bitirilip bize teslim edilir. Daha sonrada polikliniklerin ve idari kısmın yapılacağı bölümlere başlanır. Bir aksilik olmazsa şubat ayı içerisinde burada hizmet başlamış olur. Buraya tedavi olmak için gelecek hastaların şimdiden şifa bulmalarını diliyorum.” diye konuştu.
Erdöl’ün Vakfıkebir Devlet Hastanesi ziyaretine AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ve hastane personeli de eşlik etti.