L.A. Noire'in geliştiricisi Team Bondi sorunlarla boğuşuyor

Team Bondi patronu, stüdyoyu satacak şirket arıyor.

L.A. Noire'ın Avustralyalı bağımsız geliştiricisi Team Bondi'nin yapımcısı ve dağıtımcısı Rockstar ile yaşadığı ciddi problemleri ve Rockstar'ın artık Team Bondie ile çalışmayacağı geçtiğimiz ayın ilk günlerinde açığa çıkmıştı.

Görünüşe bakılırsa Team Bondi hakkını aramanın ve masaya yumruğu vurmanın cezasını ağır ödüyor. Zira son yaşanan olaylar kimsenin L.A. Noire'ın başarılı geliştiricisiyle çalışmak istemediğini gösteriyor. Hatta firmanın patronu Brandon McNamara, bugünlerde Happy Feet 2 animasyon filmi ile Mad Max ve Happy Feet oyunları üzerinde çalışan KMM Studios'dan George Miller ile masaya oturmuş. Evet, şirketi satmak için...

Kotaku Avustralya'ya göre, gerek KMM Studios'un içinden gerekse George Miller'ın kendi animasyon stüdyosu Dr. D'den kaynaklar da bu haberi doğrulamış durumda. Hatta son birkaç gündür Team Bondi çalışanları Dr.D ofisinin etrafında takılıyorlarmış. Bakalım süreç nasıl sonlanacak.

Bu arada L.A Noire'ın Kasım ayında raflarda olması beklenen PC versiyonunun Rockstar tarafından çıkarılacağını hatırlatalım.

THG Oyun