Suşehri Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Suşehri Belediyesi 2011 Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı.

Suşehri Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Suşehri Belediyesi meclis salonunda Belediye Başkanı Sedat Sel Başkanlığında gerçekleştirilen temmuz ayı meclis toplantısına Belediye meclis üyeleri katıldı.

1-3 Temmuz 2011 tarihlerinde gerçekleştirilen 2.ci Şehr-i Su Kültür ve Sanat festivaliyle ilgili görüşlerini dile getiren Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, “Çok şükür kazasız belasız bir festivalimizi coşkuyla kutladık. Halkımızın büyük ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Tüm ekibimiz koordineli şekilde, hiçbir aksaklık olmaması için elinden geleni el birliği ile yaptı. 3 gün boyunca Tüm vadi halkına büyük bir eğlence tertip etmiş olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu festivalin hazırlanmasında emeği geçen, Belediye meclis üyelerime, İlçe ve Köy dernek Başkanlarına, Belediye personelime 3 gün boyunca güvenliğimizi sağlayan Jandarma ve Emniyet teşkilatımıza, Ayrıca Özel güvenlikçilerimize, bununla birlikte bizlere sponsorluk yapan İlçe esnaflarımıza ve İstanbul‘da bulunan işadamlarımız ile birlikte Dernek Başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan görüşmelerin ardından Temmuz ayı meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Eylül ayına kadar tatile girdi.

Kaynak: İHA