Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü Akyol, Sbs Şampiyonlarını Kabul Etti

Denizli‘nin Tavas ilçesindeki Meltem Dershanesi öğrencilerniden SBS‘de dereceye girenler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turhan Veli Akyol’u makamında ziyaret etti.

Denizli‘nin Tavas ilçesindeki Meltem Dershanesi öğrencilerniden SBS‘de dereceye girenler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turhan Veli Akyol’u makamında ziyaret etti. Meltem Dershanesi Şube Müdürü Halil İbrahim Kaplan, Müdür Yardımcısı Önder Yıldırır ve Ortaöğretim Rehber Öğretmen Ramazan Öndün‘ün de bulunudğu ziyarette Akyol, başarılı öğrencilerle tek tek tanışarak tebrik etti.

Her şeyden önce topluma yararlı ve mesleğine âşık insanlar olmaları gerektiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Akyol, “Hangi mesleğe sahip olursanız olun, önce insanlara örnek davranışlarınızla takdir toplayın. Sonra mesleki uzmanlığınızla kişilerin hayranlığını kazanın. Okumak ve meslek sahibi olmak, sadece para kazanmak için değildir. Özellikle sevdiğiniz meslekleri tercih edin.” dedi. Müdür Kaplan ise Turhan Veli Akyol’a ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda, başarılı öğrencilere dershane tarafından hediye edilen kol saatlerini Milli Eğitim Müdürü Akyol verdi.

Dereceye giren öğrenciler şunlar: Tuğba Akoğlu, Fettah Çağırıcı, Muhammed Kesici, Mukaddes Mutlukan, Emin Mert Çavuşlu, Nurgül Tahtakın, Hatice Yıldız, Süleyman Akbaba, Merve Bakar, ve Fatıma Dönmez.