Eğitim Ve İstihdam Merkezi Projesi Kursiyerleri Yaşlıları Ziyaret Etti

Sivas‘ın Suşehri ilçesinde, Suşehri Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen Eğitim ve İstihdam Merkezi Projesi kapsamında hasta ve yaşlı refakatçisi mesleki ve teknik eğitim kursu kursiyerleri, uygulama çalışmasında Sivas Karşıyaka Özürlü Bakım Evi Merkezi‘ni ziyaret etti.

Proje Koordinatörü Turgay Şimşek ve yetkililer tarafından Özürlü Bakımevi Merkezi‘ni ziyaret eden kursiyerler yaşlı özürlü vatandaşları tek tek ziyaret ederek, yakından ilgilendi. Duygusal anların da yaşandığı ziyarette, özürlü ve yaşlı vatandaşlara çeşitli ikram ve hediyelerde bulunuldu.

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir, "Kaymakamlığımız bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen Eğitim ve İstihdam Merkezi Projesi kapsamında hasta ve yaşlı refakatçisi mesleki ve teknik eğitim kursu kursiyerlerimiz gruplar halinde kendi alanlarında uygulamalı çalışmaları kapsamında Sivas Özel Karşıyaka Özürlü Bakım Evi Merkezini gezerek orada bulunan ve her türlü şefkate muhtaç yaşlı ve özürlü vatandaşlarımızı ziyaret edip gönüllerini alıp kendileriyle yakından ilgilendi. Projemiz kapsamında bu tür etkinliklerimiz uygulamalı olarak devam edecektir. Kursiyerlerimizi, koordinatörümüzü ve yetkililerimizi en iyi şekilde ağırlayan Sivas Karşıyaka Özürlü Bakımevi Merkezi yetkililerine teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA