Havai Fişek Atılan Düğünlere Para Cezası Kesiliyor

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, düğünlerde havai fişek ve tabancayla havaya ateş açan şahıslara para cezası kesiyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde özellikle gece geç saatlerde vatandaşları rahatsız eden havai fişeklerin önüne geçmek için uygulamalarını sıklaştırdı. Şahinbey ve Şehitkamil ilçesinde düğün magandaları için de duyarlı hale getirilen polisler, gece geç saatlerde havai fişek atan ve tabancayla havaya ateş açan düğün sahiplerine para cezası uyguluyor. Gaziantep kent merkezinde yapılan uygulamada Şahinbey bölgesinde 4 düğün sahibine havai fişekten dolayı, 5 düğün sahibine de kuru sıkı tabancayla havaya ateş açma nedeniyle para cezası kesildi. Şehitkamil ilçesinde ise 5 düğün sahibine havai fişek atma suçundan para cezası kesildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, havai fişek atılan ve tabancayla havaya ateş açılan düğünlerle ilgili yapılan bütün ihbarları değerlendirdiklerini, vatandaşın can ve mal güvenliğinin yanı sıra huzuru içinde bu gibi olaylara izin vermemek için çalışma yürüttüklerini bildirdi.

Kaynak: İHA