Sp Adayları Yeni Sanayi Esnafından Destek İstedi

Saadet Partisi (SP) Kayseri milletvekilleri, seçim çalışmalarına Yeni Sanayi bölgesinde devam etti.

Sp Adayları Yeni Sanayi Esnafından Destek İstedi
12 Haziran‘da yapılacak olan genel seçimler öncesi, SP adayları seçim çalışmalarına hız verdi. SP Kayseri milletvekili adayları Haşim Özçelik, Duran Soyuğur, Güner Şahin, İlyas Yıldız, Ahmet Ulusoy ve Ahmet Fatih Karaman, Yeni Sanayi esnafını ziyaret etti. Yeni Sanayi esnafının SP milletvekili adaylarını güler yüz ve memnuniyetle karşılaması, SP milletvekili adaylarının da moralini yükseltti.

SP milletvekilleri Yeni Sanayi esnafıyla görüşerek çekmiş oldukları sıkıntılar hakkında bilgi aldı. İktidara gelmeleri durumunda bu sıkıntıları gidereceklerini belirten SP milletvekili adayları, “Yeni Sanayi bölgesine gelerek sizlerin çekmiş olduğu sıkıntıları daha yakından gördük. İnşallah iktidara geldiğimiz zaman bu sıkıntıları gidereceğiz. Bu bağlamda sizlerin desteklerini bekliyoruz. Biz iktidara geldiğimiz zaman esnafa faizsiz krediler vereceğiz. Esnafımızı borç batağının içerisine sokmayacağız. Ekonomiyi canlandıracağız” dedi.

Yeni Sanayi esnafı da ‘Milli Görüş‘ün mutlaka parlamentoda olması gerektiğini belirterek SP‘yi destekleyeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA