İhlas Holding Muğla Çalışanları Bir Araya Geldi

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, Muğla‘daki İhlas Holding çalışanları ile bir araya geldi. Egehan Otel‘de gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Muğla 1. sıra milletvekili adayı Ali Boğa da katıldı.

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün‘ün yanısıra toplantıya İhlas Holding İzmir Bölge Müdürü Naci Koç, Muğla Temsilcisi Alaattin Duymaz ve İhlas Holding‘in Muğla‘daki çalışanları katıldı. Toplantıda konuşan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgen, toplantıya katılımından dolayı Muğla Milletvekili Adayı Ali Boğa‘ya teşekkür etti.

Seçim çalışmalarında AK Parti‘nin ülkeye ve Muğla‘ya yaptığı hizmetleri anlattıklarını ifade eden Boğa, "Başbakan Erdoğan sahil kesimine özel önem gösteriyor. Bu nedenle 12 Haziran seçimlerinden çok umutluyuz. İnşallah bu dönemde AK Parti Muğla‘da birinci parti olacak. Muğla‘da iktidar milletvekili sayısını arttıracağız ve hizmet yağmurunu Muğla‘ya daha çok yağdıracağız. AK Parti adayı olarak bu toplantıyı düzenleyen İhlas Holding yetkililerine ve toplantıya katılan değerli İhlas çalışanı kardeşlerimize

çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA