Başbakan Yardımcısı Arınç, Kanaat Önderleriyle Bir Araya Geldi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Diyarbakır’daki kanaat önderiyle bir araya geldi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Diyarbakır’daki kanaat önderiyle bir araya geldi.

    AK Parti’nin Diyarbakır milletvekilleri adaylarına destek amacıyla Diyarbakır’a gelen Arınç, Sur ilçesindeki seçim bürosunun açılışını yaptıktan sonra esnafları ziyaret etti.

    Devlet Bakanı Arınç, programının öğleden sonraki bölümünü de sivil toplum kuruluşu ve kanaat önderleriyle görüşmeye ayırdı. Diyarbakır Dedeman Otel’de yapılan toplantıya Diyarbakır’daki kanaat önderleri katıldı. Arınç’ın toplantısına Diyarbakır Ulu Camii İmamı Molla Said Yaz başta olmak üzere çok sayıda sivil toplum örgütünün temsilcisi katıldı. Toplantıya aralarında Diyanet-Sen, Memur-Sen, Eğitim-Bir-Sen, Dicle Fırat Diyalog Grubu, İHH, Gönül Köprüsü Derneği’nin de bulunduğu çok sayıda STK başkanı katıldı.

    Toplantıya Tarım Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Kutbettin Arzu, milletvekili adaylarından Prof. Dr. Mehmet Akın, Cuma İçten, Mehmet Süleyman Hamzaoğulları da katıldı.

    Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın kanaat önderleri toplantısından sonra iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geleceği belirtildi.