Kavgayı Ayırmak İsterken Ölen Adamın Oğlu Sanıkların Tahliyesine Tepki Gösterdi

Bursa‘da kapıcıyla eski yönetici arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken hayatını kaybeden şüphelilerin davasında 2 kişi daha tahliye edilince ölen adamın oğlu tahliyelere tepki gösterdi.

3. Ağır Ceza Mahkemesi‘nde, "kasten öldürmek ve yaralama" suçlarından yargılanan tutuklu sanıklar İ.S., eski yöneticisi V.Ö. ve oğlu M.M.Ö. ile tutuksuz sanıklardan Z.D., kavgada babası kaybeden Bursaspor TV kameramanı M.A., kardeşi T.A. tekrar hakim karşısına çıktı. Davanın tutuksuz sanıklarından A.Y. ise yurt dışında yaşadığı için duruşmaya gelmedi. Şahitlerin dinlendiği davada mahkeme, eski yönetici V.Ö. ile oğlu M.M.Ö‘nün tahliyesine karar verdi. İ.S.‘nin tutukluluğunun devamına karar veren mahkeme

davayı erteledi.

Kavgada babasını kaybeden kendisi de yaralanan kameraman M.A, tahliyelere tepki göstererek, "Babam kavgayı ayırmak isterken öldü. Geçen celse 1 kişi, bu duruşmada da 2 kişi tahliye edildi. İçeride sadece 1 kişi kaldı. Adalet bu mu? Ben babamı kaybettim. Kendim de ölümden döndüm, bedeli bu mu olacaktı?" dedi.

Kaynak: İHA