Ak Parti Erciş İlçe Teşkilatı Aylık Genişletilmiş İstişare Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erciş İlçe Teşkilatı‘nın düzenlemiş olduğu genişletilmiş istişare toplantısı yapıldı.

Erciş Belediyesi‘ne ait nikah salonunda gerçekleşen toplantıya Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu, AK Parti il başkan yardımcıları, AK Parti Erciş İlçe Başkanı İbrahim Şahin, Kocapınar Belediye Başkanı Mehmet Güney, AK Parti Erciş İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdurahman Müjde, köy ve mahalle muhtarları ile üyeler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı‘nın okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını AK Parti Erciş İlçe Başkanı İbrahim Şahin yaptı. Şahin, AK Parti‘nin icraatları hakkında bilgi erdi. Erciş‘te hizmetlerinin aksamadan devam ettiğini de anlatan Şahin, "Önümüzde bir seçim var. Tüm adaylarımız bizlerin kardeşidir. Herkese eşit bir şekilde yaklaşmaktayız. Seçimin barış ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu ise, seçim sürecine girildiğini belirterek, inandıkları dava uğruna tüm gerekenlerin yapılacağını söyledi.

AK Parti Van İl başkan yardımcılarının konuşmasının ardından, AK Parti Van Milletvekili Kerem Altun‘nun gönderdiği mesaj okunduktan sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: İHA