23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlamaları

Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz‘un makamına oturan ilköğretim okulu 6. sınıf öğrencisi, şube müdürlerine talimat yağdırdı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, makamını Mehmet Erdemoğlu İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Mehmet Çalıkoğlu‘na teslim etti. Koltuğa oturan temsili Emniyet Müdürü, şube müdürlerine telsizle talimat yağdırdı. Temsili Emniyet Müdürü, kentin asayiş ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın rahat ve huzurunun korunması noktasında, tüm ekiplerin fedakarca çalışması talimatını verdi.

Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını geleceğin emniyet müdürüne teslim ettiğini belirterek, "Bugün çocuklarımızla ilgili bazı şeyleri hatırlamanın önemli olduğunu düşünüyorum. Emniyet Müdürlüğü olarak biz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı korumak için çok önemli sorumluluklarımız olduğunun bilincindeyiz. Bu konuda önemli projeler yürütüyoruz. Özellikle okul güvenliğini sağlamak için okul timleri oluşturduk, Toplum Destekli Polislerimiz sayesinde velilerimizle sürekli irtibat halinde olduk. Sokak çocukları ve madde bağımlılarıyla ilgili olarak diğer kurum ve kuruluşlarla ortak projeler yürütüyoruz. Yani Emniyet Müdürlüğü olarak gençlerimize ve çocuklarımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu konudaki çalışmaların da kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğine inanıyoruz" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, konuşmaların ardından temsili Emniyet Müdürü 6. sınıf öğrencisi Mehmet Çalıkoğlu ile Mehmet Erdemoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Murat Ayturaz, öğretmenler Kader Zirekoğlu ve Hamza Fıstıkçı ile öğrenciler Sevim Yıldız, Hasret Koca ve Gökmen Açıkgöz‘e hediye takdim etti.

Etkinlik, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: İHA