Cbü Köprübaşı Myo Okulu Ek Binası Törenle Açıldı

Manisa Valisi Celeleddin Güvenç ve CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, yeni CBÜ Köprübaşı Meslek Yüksekokulu ek binasının açılışını yaptı.

Ek binanın yapımını sağlayan Belediye Başkanı Zafer Mergen yaptığı konuşmada, öğrenci sayısının artması ile Meslek Yüksek Okulu‘nun yanında bulunan Belediye hizmet binasını da Üniversite‘ye vereceklerini belirti. Üniversite‘nin ilçe için çok önemli olduğunu, bu nedenle öğrenci sayısını arttırmak istediklerini söyledi. Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Yüksel Ayvaz, 5 katlı ek binanın ilk katının kafetarye, son katının ise toplantı ve seminer salonu olarak dizayn edildiğini söyledi.

Vali Celalettin Güvenç ise Köprübaşı Belediyesi‘nin çalışmalarını çok beğendiğini ifade ederek, Belediye Başkanı Zafer Mergen’e hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Zafer Mergen’e başarılarının devamı dileyen Vali Celaleddin Güvenç, Meslek Yüksek Okulu‘nun ihtiyacı olan kalorifer tesisatı ve asansör yapımı için destek sözü verdi. Vali Güvenç ayrıca, ilçe halkının vereceği destekle bir fakülte daha açılabileceğini kaydetti. Köprübaşı Kaymakamlığı tarafından uygulanan "Her Sınıfa Akıllı Tahta" projesini çok başarılı bulduğunu belirten Vali Güvenç, bunda emeği geçen Köprübaşı Kaymakamı Recep Höl’e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek ek binanın açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA