Vali Kahraman Gevher Hatun Koleji’ni ziyaret etti

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.



Sabah Eğitim Kurumları Genel Müdürü Fevzi Kalaycı ile Şirket Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Vali Kahraman, Sabah Eğitim Kurumları’nın Karaman’da gerek Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu ile gerek Sabah Dershaneleri ile önemli başarıları olduğunu ve ilin başarı kalitesini artırdığını belirtti.

Sabah Eğitim Kurumları Genel Müdürü Fevzi Kalaycı, Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu Müdürü Rızanur Yıldız ve Sabah Dershanesi Müdürü Arif Yazıcı’dan eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Vali Kahraman, kurumların hem başarıları ile hem de sosyal kültürel faaliyetlerle Karaman’ın adının duyurulmasında önemli katkısı olduğunu ifade ederek, şirketin yönetim kurulu üyelerine, idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Karaman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Baldız‘ın da hazır bulunduğu ziyarette şirketin yönetim kurulu üyeleri ile tanışan Vali Kahraman, Karaman ve ilçelerinin her anlamda potansiyeli olduğunu, birlik ve beraberlik halinde hareket ederek bu potansiyeli değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu’nda İngilizce dersi gören 1. sınıf öğrencilerini ziyaret eden Vali Kahraman, 4. sınıf öğrencileri ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.