Türk Tasavvuf Müziği Konseri Başkentlilerden Büyük İlgi Gördü

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) ve Yoksullara Yardım ve Eğitim Vakfı (YOYAV) ile ortaklaşa düzenlediği Türk Tasavvuf Müziği Konseri ilgi gördü.

Türk Tasavvuf Müziği Konseri Başkentlilerden Büyük İlgi Gördü

Kocatepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen konser sema gösterisi ile başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu’nun 75 dakika boyunca sahnede kaldığı konser, izleyenlere hoş bir gece yaşattı.

YOYAV Genel Başkanı Dr. İbrahim Ateş, “Hazreti Mevlana’nın Vuslat Gecesi’ne denk getirdiğimiz bu konser, içimizde iz bırakan, gönül tellerimizi titreten müstesna bir program oldu. Büyükşehir Belediyesi yıllardır bu etkinliğe büyük katkılar veriyor. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker de gecede sunulan seçkin örneklerle insanların duygularına hitap edildiğini ifade eti. Hoş bir gece geçirdiklerini belirten izleyenler de başta Ankara Büyükşehir Belediyesi olmak üzere geceyi düzenleyenlere ve musiki topluluğuna teşekkür ettiklerini bildirdiler.
12-18 Aralık Yoksullarla Dayanışma Haftası sebebiyle düzenlenen etkinlikler kapsamındaki konserde SOS Başkanı Nevin Uğurlu ile Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker, Orkestra Şefi’ne plaket sundu. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan ise sanatçıları tek tek kutlayıp çiçek takdim etti.