Çanta Hırsızları Yine Görev Başında (özel)

Fatih’te, daha çok kadınlara hitap eden mağazaları kendilerine mesken edinen küçük yaştaki iki kız, bebek arabasında duran annenin çantasını çalarken güvenlik kamerasına yakalandı.

Çanta Hırsızları Yine Görev Başında (özel)
İki hırsızlık zanlısının, kısa süre önce Tunus`ta Arap baharının fitilini ateşleyen Muhammed Bouazizi`nin kız kardeşine ait çantayı da çaldığı belirlenmişti.

Güvenlik kamerasına kaydedilen görüntülerde, kadın giyim ürünü satan mağazanın önüne gelen küçük yaştaki iki zanlı vitrini incelerken görülüyor. İki küçük hırsızın vitrini incelerken içerideki müşterilerin durumunda gözlemledikleri mağazanın kapısından girmeleriyle anlaşılıyor. Çıkış kapısına yakın duran bebek arabasındaki çantayı gözlerine kestiren iki zanlı, hemen harekete geçiyor. Kasa tarafına bakan ve tezgahtardan katalog isteyen annenin dalgınlığından faydalanan zanlılar, el birliği ile çantayı alıp kimseye fark ettirmeden mağazadan çıkıyor. İki zanlının hırsızlık anını kaydeden güvenlik kamerası, aldığı katalogu inceleyen annenin olaydan sonra yaşadığı şaşkınlığı da kaydediyor.
Aynı zanlılar, Fatih`teki bir mağazada elbise kabininde giysi deneyen Arap baharının fitilini ateşleyen Muhammed Bouazizi`nin kız kardeşi Leila Bouazizi’ya ait çantayı da çalmıştı. Bu hırsızlık anı da güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilmişti.