Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz: ``çıkışımızı Sürdürmek Açısından Deplasmanda Önemli Bir Maça Çıktık, Yenemedik Ama Yenilmedik De`` Karabük (a.a)

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, dün oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları Samsunspor maçıyla ilgili, ``Çıkışımızı sürdürmek açısından deplasmanda önemli bir maça çıktık, yenemedik ama yenilmedik de`` dedi.

Yücel İldiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, skorlar açısından kötü başladıkları ligde geçen hafta oynadıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla bir çıkış yakaladıklarını, bu nedenle de bu hafta Samsunspor karşısında deplasmanda aldıkları bir puanın çok değerli olduğunu söyledi

Hem kendilerinin hem de Samsunspor`un konumu gereği puana ihtiyacı olduğundan, kazanma hırsının üst noktada olduğu bir maç ortaya çıktığını anlatan İldiz, şöyle konuştu: ``Çıkışımızı sürdürmek açısından deplasman da önemli bir maça çıktık, yenemedik ama yenilmedik de. Skorlar açısından kötü başladığımız sezonda geçen hafta aldığımız galibiyet ile çıkış yakalamıştık. Mutlaka bu maçta puan almalıydık. Samsunspor kaliteli bir kadro kurdu. Maçın zor olacağını biliyorduk. Her iki takım da kazanma arzusuyla sahaya çıktı. Maçta önemli gol pozisyonları vardı. Deplasmanda oynadığımız için aldığımız bir puan iyidir. Yine önümüzde çok ciddi ve önemli maçlarımız var. Bu maçalara da galibiyet parolası ile çıkıp çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı bu yönde yapacağız.`` (AOL-FER-MTE)
Kaynak: AA