Hava Durumu sonuçları için tıklayınız

Hava Durumu sonuçları için tıklayınız. Hava Durumu sonuçları burada! Hava Durumu sonuçları 5 Ocak. Türkiye'de Hava Durumu sonuçları için tıklayınız. İşte Hava Durumu sonuçları ...

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Marmara'nın doğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Hatay çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışlar yağmur ve sağanak, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Göller Yöresi'nin yüksekleri, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Tekirdağ, Bilecik, Bursa çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Hava sıcaklığı ise iç kesimlerde 1 ila 3, Orta ve Doğu Karadeniz'de 3 ila 5 derece azalacak, Güneydoğu bölgelerde 3 ila 5 derece artacak. Rüzgar'ın, Kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Ayrıca, rüzgarın, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ile iç ve doğu bölgelerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması istendi.