'Tık' rekoru onların

Kanal D'de yayınlanan 'Küçük Sırlar' ile 16 Eylül'de aynı kanalda ekrana gelecek 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' i...


Kanal D'de yayınlanan 'Küçük Sırlar' ile 16 Eylül'de aynı kanalda ekrana gelecek 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' internette en çok ilgi gören diziler arasında yer aldı. Türkiye'nin eğlence kategorisinde en çok tıklanan sitelerinden izlesene.com'un verilerine göre, 2010 yazının en çok ilgi gören dizisi "Küçük Sırlar" oldu. Yeni sezonun sabırsızlıkla beklenen dizileri arasında yer alan "Fatmagül'ün Suçu Ne?" ise fragmanı en çok izlenen dizi olarak kayda geçti.
Küçük Sırlar ile ilgili videolar sitede 450 bin 604 defa izlenerek TV-magazin kategorisinde en fazla tıklananlar arasında yer aldı. Dizinin Teoman ve Atiye'nin birlikte söylediği "Kal" adlı müziği de sitede en popüler videolar arasında. Parça, dizinin yayına girdiği 14 Temmuz 2010'dan bu güne 260 bin 755 kez tıklandı.

Fragmana büyük ilgi
Beren Saat ile Engin Akyürek'in başrollerini paylaştığı "Fatmagül'ün Suçu Ne?" için hazırlanan fragman sitenin facebook sayfasında büyük ilgi gördü. Beren Saat'in Fatmagül karakterini canlandırdığı dizinin tanıtım fragmanı fan sayfasında 828 kullanıcı tarafından beğenildi. 304 kullanıcı da fragman hakkında yorumda bulundu.