İlköğretim Haftası Şenlik İçinde Kutlandı
Kütahya Simav'da 25 derslik ve 509 öğrenci mevcutlu 4 Eylül İlköğretim Okulu, İlköğretim Haftasını, şenlik havasında kutladı.

Etkinliğe davet edilen veliler bu tür organizasyonları Simav ve 4 Eylül İlköğretim Okulunda görmekten mutlu olduklarını, çocuklarıyla birlikte farklı bir gün yaşadıklarını ifade ederek, okul yönetimine teşekkür ettiler.
Etkinlikle ilgili kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Celal Yılmaz, " İlköğretim Haftası'nı öğrenci ve velilerimizin katılımıyla okulumuz bahçesinde bir şenlik havasında kutlamak istedik. Bu etkinliklerdeki amacımız öğrencilerimizin konsantrasyonunu sağlayıp okulu daha çok sevmelerini sağlamaktı. Böylece yeni eğitim-öğretim yılına heyecanla başlamış olduk" şeklinde konuştu.
Geçen yıl mezun verdikleri 5 öğrencilerinin fen, 9 öğrencinin Anadolu Öğretmen,10 öğrencinin Anadolu lisesini ve 20 öğrencinin de çeşitli Anadolu Meslek Liselerini kazanmış olmasından büyük bir gurur duyduklarını ifade eden Okul Müdürü Celal Yılmaz, " Bu başarıda emeği geçen vefakar öğretmen arkadaşlarımı, öğrenci velilerimizi ve elbette öğrencilerimizi kutluyorum. 2010-2011 eğitim-öğretim döneminin de geçen yıldan çok daha başarılı geçmesini temenni ediyorum" dedi.
Törenin ardından okul yönetimi tarafından konuklarlarla öğrenci ve velilerine etli pilav ve ayran ikram edildi.
