HÜRSİAD Başkanı Mehmet Taşdemir: Deniz Çoban'ın ön yargılı kararları Gaziantep halkını derinden üzdü

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Başkanı Mehmet Taşdemir, Gaziantepspor-Bursaspor maçının hakemi Deniz Çoban'ın 'ön yargılı kararlarının'

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Başkanı Mehmet Taşdemir, Gaziantepspor-Bursaspor maçının hakemi Deniz Çoban'ın 'ön yargılı kararlarının' Gaziantep halkını derinden üzdüğünü söyledi.

Taşdemir yaptığı açıklamada, hakemin kararına Bursaspor camiasının dahi üzüldüğünü ifade ederek, her iki takımında maçtan önce ve maça çıkarken dostluk mesajları verdiğini hatırlattı.

Taşdemir, şöyle devam etti: "Maalesef Gaziantepspor tarafları hakemin düşmanca tavırları neticesinde bu üzücü olay yaşanmıştır. Hakemler, 3 büyük kulüp olarak anılan takımların taraftarlarının çoğu zaman organize olarak yaptığı hareketlere tatil kararları veremezken, kendini bilmez bir kişinin onaylamayacağımız hareketinden dolayı aldığı tatil kararını çifte standart olarak görüyoruz. Deniz Çoban, bu hareket İstanbul sahalarında olsaydı aynı cesareti gösterebilecek miydi? Hakemlerin her türlü tahriklerine rağmen, olgun davranarak gayet centilmen bir şekilde stadı terk eden taraftarlarımız, bu hareketiyle ne kadar centilmen olduklarını ispat etmişlerdir. Bir daha böyle üzücü olayların yaşanmaması için Türkiye Futbol Federasyonu'nun daha seçici davranmasını ümit ediyoruz. TFF'nin olaylarla ilgili alacağı kararla Gaziantepspor'a ikinci bir mağduriyet yaşatacağını düşünmek bile istemiyoruz. Gaziantepspor Kulübünün ve Gaziantep halkının hassasiyetlerinin gözetilmesine ve hakkaniyetine uygun karar verilerek futbolda çifte standart uygulanmasına meydan verilmemesini bekliyoruz."