Barış Manço Parkı Emeklilerin İkinci Adresi Oldu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Barış Manço Parkı büyük ilgi görürken, özellikle emeklilerin de ikinci adresi oldu.

Barış Manço Parkı Emeklilerin İkinci Adresi Oldu
Engin Acar ve Mehmet Taşkın'ın işletmeciliğini yaptığı park dolup taşarken, Körfez Belediyeler Birliği merkezini de içinde barındıran park yeşilliği ile de tercih edilen yer haline geldi. Burhaniye de Barış Manço Parkı yeşili ile göz doldururken, başarılı işletmecileri ile de çok sayıda vatandaşın buluşma adresi haline geldi. Parka gelen vatandaşlara en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirten işletmecilerden Engin Acar, ilçenin değişik mahallelerinden müşterileri olduğunu bildirdi.
Parkın aileler tarafından da büyük ilgi gördüğünü belirten Engin Acar, "Arkadaşım Mehmet Taşkın ile birlikte burada 8 yıldır hizmet veriyoruz. Bizim için müşteri memnuniyeti her zaman birinci sırada gelmektedir. Bunun sonucunda da çok sayıda vatandaş bizi tercih ediyor. Özellikle emekli ağabeylerimizden çok sayıda müşterimiz var. Aileler de geliyor. Her zaman en iyi hizmeti verme gayreti içindeyiz. Bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Körfez Belediyeler Birliği ve Kent Konseyi hizmet binası da parkın içinde bulunmaktadır" dedi.
Engin Acar ve Mehmet Taşkın'ın hizmetinden memnun olduklarını belirten yeni cami imamı İsmail Çoban da" Her iki arkadaşımızda çok iyi hizmet veriyorlar. Çok sayıda vatandaş da burasını tercih ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.