Müge Anlı'nın programında canlı yayına silahlı baskın - video

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortalık karıştı. Stüdyoda duyulan silah sesi büyük paniğe yol açtı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortalık karıştı. Stüdyoda duyulan silah sesi büyük paniğe yol açtı.Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'yla Tatlı Sert programında canlı yayın esnasında silahlı baskın yaşandı.

Sefaköy stüdyolarında çekilen programda yaşanan olayın ardından hemen reklam arası verildi. Reklam dönüşü programın sunucusu Müge Anlı "Arkada bir şıngırtı oldu. Buradakiler telaş yaptı ama bir şeyimiz yok." dedi ve programa kaldığı yerden devam etti.

KORKULU ANLAR

Eşi Ahmet Ayyıldız'dan bir süredir ayrı yaşayan Sabriye Ayyıldız, sevgilisi olduğu öne sürülen Hüseyin Keleş ile birlikte, Müge Anlı'nın sunduğu programa katıldı. Eşini televizyonda görünce çılgına dönen Ahmet Ayyıldız, silahla Sefaköy'e gelerek programın çekildiği stüdyoyu bastı. Ayyıldız'ın silahını bir anda ateşlemesiyle birlikte stüdyoda büyük panik yaşandı. Silahtan çıkan kurşunlar, Hüseyin Keleş ve teknik çalışan Ali Köklü'nün yaralanmasına neden oldu. Çılgın koca, güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edilirken, kulağından yaralanan Keleş, ambulansla Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Elinden yaralanan ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Ali Köklü, olayın ardından Sabriye Ayyıldız ile birlikte polis merkezine giderek ifade verdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Müge Anlı'nın programında çıkan olay sosyal paylaşım sitelerinde ve haber sitelerinde verilmeye başladı. ATV ekranlarında yayınlanan Müge anlı ile Tatlı sert programında olay çıktı. Canlı yayında bir anda kurşun sesleri duyuldu ve çığlıklar atıldı. Program yöneticileri Müge Anlı'yı stüdyodan çıkartırken kanal da reklam arasına gitti.

İşte canlı yayındaki o anlar..