Polis, motosikletli çocuğun ölümüne yol açan kamyonet sürücüsünü arıyor

Adana'da motosikletli bir çocuğa çarpıp ölümüne yol açan kamyonet şoförü, işyerlerinin güvenlik kameralarından tespit edildi. Kamyonet sürücüsünün yak

Adana'da motosikletli bir çocuğa çarpıp ölümüne yol açan kamyonet şoförü, işyerlerinin güvenlik kameralarından tespit edildi. Kamyonet sürücüsünün yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, kaza 28 Ağustos tarihinde merkez Çukurova ilçesi Belediyeevleri mahallesi Hilmi Kürklü Bulvarı'nda yaşandı. Emekli polis memuru babası Cengiz Genç'e ait motorsikleti kullanan 14 yaşındaki Mustafa Genç'e bir kamyonet çarptı.

Genç, çarpmanın etkisiyle yol kenarına savruldu, başını kaldırıma vurdu. Kamyonet sürücüsü kaçarken Genç'i kazadan 20 dakika sonra yürüyüş yapan vatandaşlar farketti. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen acil yardım ekipleri, Genç'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Bu arada polis, görgü şahiti bulunmayınca işyerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan çalışmalarda kaçan aracın kamyonet olduğu belirlendi, polis bir cam şirketine ait aracın bulunmasına çalışıyor.

Emekli polis memuru Cengiz Genç, oğlunun ilköğretim okulunu yeni bitirdiğini ve Ahmet Kurttepeli Lisesi'ne kaydını yaptırdıklarını söyledi. Baba Genç, "Kimseyi suçlama derdinde değilim, ancak halkın kazalarda biraz daha duyarlı olmasını isterim. Kazadan sonra insan bir bakar ve hastaneye götürür. Yerde yatan sonuçta bir çocuk." dedi.