Süpürgeciler Sitesi Açılışa Hazırlanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Zirai Aletler Sanayi Sitesi'nin içerisinde kurulan Süpürgeciler Sitesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Süpürgeciler Sitesi Açılışa Hazırlanıyor
Gerçekleştirilen çalışmaları AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Başkanı Mutlu Işıksu ile birlikte inceleyen Başkan Zeki Toçoğlu, sitedeki çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Çalışmalar hakkında milletvekillerinde bilgiler veren Başkan Toçoğlu, "2.5 dönüm üzerine kurulan Süpürgeciler Sitesi'nde, 48 süpürgeci esnafına yer yapılıyor. Çalışmalarımız son aşamaya geldi. İnşallah Ağustos ayı içerisinde sitenin açılışını yapacağız" dedi.
Sitenin hizmete girmesi ile birlikte 48 Süpürgeci esnafına yer yapılacağını ifade eden Başkan Zeki Toçoğlu, "Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Zirai Aletler Sanayi Sitesi'nin içerisinde kurulan Süpürgeciler Sitesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 2,5 dönüm üzerine kurulan Süpürgeciler Sitesi'nde, 48 süpürgeci esnafına yer yapılıyor. Sitenin kaba inşaatının büyük bölümü bitirildi. Kalan kısımlardaki çalışmalar ise hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah çalışmaları kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız ve Süpürgeci esnafımız yeni yerlerine kavuşmuş olacak" diye konuştu.
Süpürgeci esnafının modern bir sitede mesleklerini icra edeceklerini söyleyen Milletvekili Hasan Ali Çelik ise, "Süpürgeci esnafımıza yönelik, Büyükşehir Belediyemiz tarafından çok güzel bir hizmet yapıldı. Modern bir şekilde yapılan Süpürgeciler Sitesi, aynı zamanda şehrimize yakışan da bir yapı oldu. Başkanımızın belirttiği gibi inşallah yakında burasının açılışını yapacağız. Büyükşehir Belediyesi'ni bu hizmetinden dolayı kutluyorum, Süpürgeci esnafımıza da yeni yerleri şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi. Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise, Büyükşehir Belediyesi'nin bu çalışmasının takdire şayan olduğunu belirtti. Ayhan Sefer Üstün, "Böyle modern yapılar şehrimizi daha da ileriye götürecek" diye konuştu.