AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Türk halkının 'evet' diyeceğinden şüphemiz yok

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 12 Eylül'de yapılacak anayasa değişikliği referandumunda halkın 'evet' diyeceğinden şüphesinin olmadı

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 12 Eylül'de yapılacak anayasa değişikliği referandumunda halkın 'evet' diyeceğinden şüphesinin olmadığını söyledi. MHP ve CHP içindeki çok sayıda kişinin 'evet'i haykırmak istediğini dile getiren Demir, ancak ihraç edilme korkusu ile seslerini çıkaramadıklarını savundu.

Referanduma destek için ilçe gezilerini sürdüren AK Parti MKYK Üyesi ve Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Asarcık'ın Armutlu köyünde vatandaşlardan referanduma destek vermelerini istedi. Burada köy halkına hitap eden Demir, vicdanını dinleyen herkesin 'evet' demesi gerektiğini vurguladı. AK Parti'nin anayasa değişikliğiyle Türkiye'nin önünü açmak istediğini bir kez daha anımsatan Demir, 'hayır' diye meydanlarda gezenler, Türkiye'nin önünü tıkamak istiyor. Türk halkının zaten 'evet' diyeceğinden şüphemiz yok. Hatta MHP ve CHP'nin bile içinde çok kişi 'evet' demek için haykırmak istiyor. Ancak siyasi gelecekleri ve gelecek tepkilerden çekindikleri için, hatta partiden ihraç edilme korkusu yaşadıkları için seslerini çıkaramıyorlar. Ancak yürekli olup da 'evet' diye haykıranların sayısı azımsanacak sayıda değil." şeklinde konuştu.

İlçeye yeni atanan kaymakam Ali Güner'e de hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Demir, Güner'e yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette AK Parti İl Başkan Yardımcısı Uğur Hacıkerimoğlu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Topaloğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Hami Karakaş da hazır bulundu.