Tsyd Üyelerine Acıbadem'den Chek-up

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi üyeleri, Acıbadem Hastanesi tarafından Chek-Up'dan geçirildi.

Tsyd Üyelerine Acıbadem'den Chek-up
Türk sporuna verdiği hizmetle sporun kalkınmasında öncülük yapan Acıbadem Hastanesi, Adana'da görev yapan Türkiye Spor Yazarları Derneği üyelerini sağlık taramasından geçirdi.
Tüm sağlık taraması yapılan TSYD üyeleri, yapılan uygulamanın son derece yararlı olduğunu belirtirken, başta TSYD olmak üzere Acıbadem Hastanesi'ne de teşekkür ettiler.
TSYD Adana Şube Başkanı Nihat Geven, öncelikle duyarlılığından dolayı Acıbadem Hastanesi Adana Direktörü Hüseyin Çelik'e teşekkür ederken, "Acıbadem hastaneleri yıllardır hep sporun içerisinde olmuştur. Türk sporunun kalkınması için çeşitli kulüplere sponsorluk yapmıştır. Aynı zamanda çeşitli sağlık taramalarında da bulunarak sporun ve sporcunun yanında olduğunu göstermiştir. Bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.
Acıbadem Hastanesi Adana Direktörü Hüseyin Çelik de, spora hizmet veren herkesin yanında olduklarını söyledi. Çelik, "Amacımız, Türk sporuna küçük da olsa katkıda bulunmak. Türkiye Spor Yazarları Derneği de,Türk sporunun her zaman olmazsa olmazların içerisinde yer almıştır. Sağlıkları da bu nedenle bizim için önemli. Acıbadem hastanesi olarak küçük bir katkımız olduysa seviniriz" diye konuştu.