Şahinbey Belediyesi'nin, Ramazan etkinlikleri sürüyor

Gaziantep merkez Şahinbey Belediyesi, Ramazan ayının son iki hafta sonunda bir dizi etkinlik yapacağını duyurdu. 28–29 Ağustos ve 4 Eylül 2010 Cumarte

Gaziantep merkez Şahinbey Belediyesi, Ramazan ayının son iki hafta sonunda bir dizi etkinlik yapacağını duyurdu. 28–29 Ağustos ve 4 Eylül 2010 Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere hafta sonları etkinliklerde çeşitli gösterilen ve konserler düzenlenecek.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Karataş yolu üzerinde Şahinbey Parkı içinde bulunan amfi tiyatroda cumartesi saat 20.30'da düzenlenecek etkinliklerde; orta oyunu, meddah, palyaço, havai fişek gösterileri ile saat 21.30'da 'Gözyaşı Geceleri' isimli tiyatro gösterisinin yapılacağı belirtildi.

29 Ağustos 2010 Pazar günü yapılacak etkinliklerde ise gölge oyunu, İbiş, illüzyonist şov, havai fişek gösterisi ile saat 21:30'da tasavvuf müziği sanatçısı Mustafa Cihat konseri düzenleneceği kaydedildi.

4 Eylül 2010 Cumartesi günü ise saat 20.30'da başlayacak etkinliklerde, Hacivat, Karagöz, animasyon ekibi ile yarışma, saat 21.30'da tasavvuf müziği sanatçısı Ertuğrul Erkişi konseri düzenleneceği ifade edildi.

Düzenlenecek etkinliklerin ücretsiz olduğu kaydedildi.