Liverpool – Trabzonspor maçı öncesi hava şartları 30 yıl öncesini hatırlattı

UEFA Avrupa Ligi Play Off maçında ilk maçını İngiltere'nin güçlü ekibi Liverpool ile karşılaşan Trabzonspor, Liverpool karşısındaki maça yağmurlu hava

UEFA Avrupa Ligi Play Off maçında ilk maçını İngiltere'nin güçlü ekibi Liverpool ile karşılaşan Trabzonspor, Liverpool karşısındaki maça yağmurlu havada başladı. Sabah saatlerinde güzel olan hava, maç saati yerini yağmurlu havaya bıraktı.

Dünkü son antreman öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 30 yıl önce Liverpool ile oynadıkları maç öncesi sabah saatlerinde maçın yapılacağı stadı ziyaret ettiklerini ve havanın güneşli olduğunu söyledi. Ancak maç öncesi stada geldiklerin yağmurlu bir hava ile karşılaştıklarını ve stadın zemininin kaygan olduğunu, bunun da yenilgilerinde pay sahibi olduğuna işaret etmişti.

Bu arada maç öncesi Anfield Stadı'na İngiliz taraftarlar akın etti. Stad yetkililerinden alınan bilgiye göre stad tamamen doldu. Trabzonsporlu taraftarlar ise takımlarını yalnız bırakmadı. İngiltere genelinde bir çok şehirden gurbetçiler Anfield Stadı'na akın etti. Grubetçiler, maçi izlemek için Londra, Manchester, Sheffield, Leeds gibi şehirlerin yanı sıra Hollanda'dan gelen taraftarlar da oldu.

Bu arada İngiliz polisi yine her maçta olduğu gibi geniş güvenlik önlemleri aldı.